© Kuva: Juha Tamminen

RoPS-kapteeni jatkaa seurassa – pelaajavalmentajana

RoPS tiedotti perjantaina, että seuran viime kauden kapteenin Tuomo Könösen kanssa on päästy yhteisymmärrykseen jatkosta. Pelaamisen lisäksi mies ottaa vastuuta myös valmennuksessa Vesa Tauriaisen ja päävalmentaja Kari Virtasen rinnalla. Sopimus on vuoden mittainen.

– Hänen rooli joukkueessa tulee olemaan ensisijaisesti vielä pelaajana, mutta on apuna myös valmennuksessa. Tarkoitus on perehdyttää mies pienin askelin mukaan valmentamiseen ja oppimaan millaista on olla mukana valmentajan roolissa. Hän tuo valmennusryhmään tuoreen pelaajan näkökannan, Tauriainen kertoo RoPS:n kotisivuilla.

34-vuotiaan tavoitteena kirittää nuorempiaan

Könönen myöntää, että ikä alkaa vähitellen näkymään, mutta yllä olevien valmennusjohdon kommentien perusteella miehelle löytynee käyttöä myös kentällä.

– Haluan treenata joukkueen mukana ja kirittää poikia josko ne pysyisivät vielä vanhan matkassa. Mikäli tässä terveenä pysytään, tunnen että minulla on vielä annettavaa myös liigatasolla, Könönen itse kertoo.

– Jatkosuunnitelmiini kuuluu valmentaminen, johon saan hyvää oppia nykyisiltä valmentajilta.

RoPS nousi liigaan tulevaksi kaudeksi voittamalla Ykkösen ylivoimaisesti. Joukkueen kaikki nimipelaajat ovat jatkamassa seurassa, kuten Ykkösen maalitykit Aleksander Kokko ja Mika Lahtinen. Keskikentän maestro Jose-Manuel Rivera on ollut näytillä kotimaansa Meksikon Chivasissa, mutta miehellä on voimassaoleva sopimus rovaniemeläisten kanssa.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!