TPS:n päävalmentaja: "Nämä pelaajat tuovat johtajuutta ja kokemusta sekä koppiin että kentälle"

© Kuva: Juha Tamminen

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki on tyytyväinen, kun seura kiinnitti kokemusta ensi kauden rosteriinsa.

Kuten uutisoimme, TPS luottaa ensi sesongillakin hyökkääjä Mikko Hyyrysen ja puolustaja Jaakko Nybergin taitoihin – kaksikolle sorvattiin vuoden pituiset jatkopahvit.

– Nämä pelaajat tuovat johtajuutta ja kokemusta sekä koppiin että kentälle. Nyberg pelasi tasapainoisen kauden puolustuksen johtajana ja Hyyrynen toi hyökkäyspeliimme aina jotain uutta kentälle tullessaan, Rajamäki kertoo TPS-verkkosivuilla.

– Nuoret pelaajamme oppivat näiden pelaajien rinnalla koko ajan uusia asioita. On hienoa, että saamme hyödyntää heidän kokemustaan pelaamisen ohella myös valmennustehtävissä.

31-vuotias Nyberg on kuulunut TPS:n puolustuksen tukipilareihin jo kaudesta 2009 lähtien. Hän aloittaa pelaamisen ohessa myös valmennustehtävät TPS:n junioreissa ja saa vastuulleen B17-joukkueen valmentamisen.

35-vuotias Hyyrynen aloitti liigauransa jo kaudella 2001 FC Lahden paidassa. Lahdesta hän siirtyi Turkuun ja TPS-paitaan seuraavaksi vuodeksi. Hyyrynen on nimitetty TPS:n yhteistyöseura ÅIFK:n uudeksi päävalmentajaksi.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!