Vaasan Palloseura on vahvistanut rivejään laitapelaaja Patrik Lomskilla. 23-vuotias peluri siirtyy Vepsuun Seinäjoen Jalkapallokerhon riveistä 1+1-vuotisella sopimuksella.

Lomski siirtyi elokuussa 2011 Turun Palloseurasta SJK:hon, jossa hän juhli heti kauden päätteeksi nousua Ykköseen. Myös päättynyt kausi sujui Seinäjoella.

– Päällimmäinen syy siirtoon on että halusin päästä eteenpäin ja sitä myöten myös liigaan. Tepsissä kun olin liigassa mukana, minulla oli niin paljon noita loukkaantumisia ja epäonnea, jonka vuoksi meninkin silloin SJK:hon saadakseni uralleni uuden nosteen, Lomski kertoo seuran verkkosivuilla.

– Joskus on hyvä ottaa yksi askel taaksepäin, jotta voi ottaa kaksi askelta eteenpäin. Nyt kun tuli mahdollisuus päästä hyvään liigaseuraan, niin se oli ilman muuta hyvä tilaisuus minulle. Lähdettyäni Tepsistä SJK:hon minun ykköstavoitteeni oli palata liigaan mahdollisimman nopeasti. Olen tulossa siis tosi motivoituneena ja innokkain mielin mukaan. Haluan näyttää taas mitä minä osaan.

Päävalmentaja Olli Huttunen ottaa pelaajan vastaan innolla:

– Olemme seuranneet Patrikin otteita kuluneen kauden lopulta asti, joten tiedämme kyllä mitä saamme miehen mukana. Hän on nuori, mutta myös kokenut pelaaja, ja valmis pelaamaan tällä tasolla saman tien, Huttunen pohtii.

Pelaa Redbetin kautta Mega Fortune -peliin 10 ILMAISKIERROSTA!
7,7 miljoonan euron Jackpot! Ei vaadi omaa talletusta!