Ruotsalaisen jalkapallon legendoihin pelaajana kuuluneen Henrik Larssonin valmentajaura ei urkene. Mies lopetti pelaajauransa kotikaupunkinsa Helsingborgs IF:n paidassa vuonna 2009. Mies ehti pelata ulkomailla mm. Feyernoordissa, Glasgow Celticissä, Barcelonassa ja ManU:ssa.

Pelaajauransa jälkeen Larsson otti Ruotsin kakkostasolla Superettanissa pelaavan Landrona BoIS:n valmennusvastuun yhdessä Hans Eklundin kanssa. Aisapari jatkaa uraansa toisaalla, mutta ”Henke” jäi marraskuussa päättyneen kauden jälkeen työttömäksi eikä jatkosta ole tietoa.

– Linjat seuroihin ovat olleet jääkylmät. Mikään seura, kotimaasta tai ulkomailta, ei ole ollut minuun yhteydessä, ”Henke” kertoi footbollskanalen.se-sivustolle.

Mies aikoo odottaa vielä joulukuun mahdollisia sopimustarjouksia. Sen jälkeen hän aikoo vierailla entisissä seuroissaan.

– Haluan nähdä kuinka niissä valmennusta tehdään. Kuinka esimerkiksi Ronald Koeman Feyernoordissa suunnittelee harjoituksensa ja miten hän lähestyy peliä? Tämä on minulle tapa kehittää itseäni tulevaisuutta varten.

CasinoEuro tarjoaa sinulle 5€ ILMAISRAHAA!