BBC Sport uutisoi torstai-iltana, että hiljaa siirtomarkkinoilla tähän päivään asti ollut Arsenal on sopinut espanjalaisseura Malagan kanssa laitapuolustaja Nacho Monrealin, 26, siirtymisestä Lontooseen.

Seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajan siirtosummasta, mikä on noin 10 miljoonaa euroa. BBC:n mukaan lontoolaisseura oli tarkkaillut pelaaja jo pidemmän aikaa. Monreal on pelannut Espanjan kivikossa maajoukkueessakin yhdeksän kertaa.

Seura päätti kuitenkin vasta juuri tammikuun siirtoikkunan päättymisen kynnyksellä iskeä kiinni pelaajaan, kun saman pelipaikan ykkösmies Kieran Gibbs loukkaantui keskiviikon Liverpool-ottelussa ja on arvioilta kolmisen viikkoa sivussa.

Seuran kakkosvaihtoehto vasemman pakin paikalle on ollut brasilialainen Andre Santos, joka on ollut joukkueen heikoin lenkki kentällä ollessaan.

Pelaajalla on vielä edessään rutiininomainen lääkärintarkastus ja neuvottelut henkilökohtaisista ehdoista. Siirtoikkuna menee Englannissa kiinni puolilta öin eli klo 02.00 Suomen aikaa.