Barcelonan päävalmentajan Tivo Vilanovan sijaisena tämän syöpähoitojen aikana toimiva Jordi Roura sysää paineet veriviholliselleen Real Madrilleen ennen joukkueiden välienselvittelyä Espanjan cupissa.

Joukkueella on allaan sunnuntainen 5-1-voitto Osasunasta ottelussa, missä Lionel Messi iski neljästi. Real Madrid voitti aiemmin samana päivänä Getafen 4-0-lukemin Cristiano Ronaldon tehdessä tyylipuhtaan hattutempun 10 minuutissa.

– Paras tapa valmistautua otteluun heitä vastaan on pelata kuten viikonloppuna. Tulemme otteluun hyvässä kunnossa, mutta mielestäni emme ole suosikkeja. Tämä on pudotuspelikilpailu, jossa on kaksi osaa. Otteluparissa ei ole suosikkia, Roura kertoi Marca-lehdelle.

Vilanovan vuonna 2011 ensimmäistä kertaa leikattu syöpä uusiutui joulun alla. Mies on viime aikoina käynyt siihen kuuluvissa hoidoissa ja missannut pelejä, mutta on päivittäin yhteydessä sijaiseensa.

– Olemme jatkuvasti yhteydessä ja hän näkee ottelut. Puhumme kaikista päätöksistä, joita pitää tehdä.

Cupin ensimmäinen osaottelu pelataan keskiviikkoiltana Madridin kotistadionilla. Toinen osaottelu Kataloniassa pelataan helmikuun 27. päivä.