Torstain Urheilulehti kertoi HJK:n havittelevan Ruotsissa edelliset kolme ja puoli vuotta viettänyttä Tuomo Turusta takalinjojensa johtajaksi (uutinen).

25-vuotiaan keskuspuolustajan urakehitystä ovat hidastaneet loukkaantumiset. Mies on viimeiset vuodet edustanut Trelleborgia, joka on kahdessa vuodessa pudonnut pääsarjasta kolmannelle sarjatasolle. Pelaaja itse kertoo perjantain Kymen Sanomissa, että HJK-puheet eivät pidä paikkaansa.

– Sellaisesta ei ole ollut puhetta. Kivaa olisi jatkaa vielä ulkomailla, mutta saa nyt nähdä. HJK toki kiinnostaa, kun pääsisi pelaamaan europelejä, mies kertoo lehdelle.

Pelaaja tiedostaa, että loukkaantumishistoria tuo omat haasteet ja suoraa tarjousta tuskin monelta seuralta tulee. Mies on viimeksi ollut tositoimissa lokakuussa ja harjoittelee parhaillaan entisen seuransa FC KooTeePeen kanssa.

– Minulla ei ole sopimusta, joten olen vapaa siirtymään minne vain. Katsotaan, mitä kiinnostavaa tulee eteen.

Turunen oli Suomen alle 21-vuotiaiden EM-kisoihin vuonna 2009 edenneen joukkueen runkopelaajia. Suomessa hän on edustanut kotikaupunkinsa FC KooTeePeen lisäksi FC Honkaa, mistä matka jatkui IFK Göteborgiin ja edelleen Trelleborgiin. Hänellä on tilillään yksi A-maaottelu.