Slovenian pääsarjassa syksyn pelannut Marko Kolsi on irtisanonut sopimuksensa yhteisymmärryksessä seuransa NK Celjen kanssa. Taustalla on seurassa tapahtuneet muutokset.

– Seura halusi vähentää palkkaa ja vuoden lopulla oli muutenkin pieniä vaikeuksia. Loman aikana valmentaja ja muutama muu pelaaja lähti. Nyt on mahdollisuus lähteä katsomaan uusia tuulia, Kolsi kertoi YLE Urheilulle.

27-vuotias pelaaja lähti jo nuorena Hollantiin vuonna 2004. Suomessä hän edusti jo kuopattua FC Jokereita. Kiertolainen edusti Hollannissa kolmea seuraa ennen kuin siirtyi Sloveniaan vuonna 2007.

Mies käväisi Hollannissa myös vuonna 2012, mutta siirtyi uudestaan Slovenian Celjeen kuluvaksi kaudeksi. Hän pitää tulevaisuuden vaihtoehdot avoimena eikä poissulje paluuta kotimaahan.

– Jotain pientä hälinää on, mutta ei vielä mitään konkreettista. Jos joku mielenkiintoinen vaihtoehto tulee, niin miksei. Sama pätee ulkomaiden suhteen.

Kolsi ei ole edustanut Suomea A-maajoukkuetasolla, mutta pelasi aikoinaan seitsemän kertaa alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.