Pikkuhuuhkajien EM-karsintaohjelma selvillä: ”Superviikko syyskuussa”

Alle 21-vuotiaiden karsintalohkot Tshekissä vuonna 2015 pidettäviin EM-kisoihin arvottiin torstaina. Suomi oli arvontakorissa kolme ja ylemmistä koreista vastaan saatiin Englanti ja Wales. Muut lohkon joukkueet ovat Moldova, Liettua ja San Marino. Pikkuhuuhkajien päävalmentaja Mika Laurikainen oli tyytyväinen arvontatulokseen.

– Meillä on hyvät mahdollisuudet kaikkia joukkueita vastaan. Englanti on tietysti kova, mutta olemme perinteisesti pelanneet hyvin brittijoukkueita vastaan, Laurikainen kertoi Palloliiton tiedotteessa.

Päivän mittaan myös otteluohjelmasta päästiin sopuun nopealla aikataululla.

– Saimme neuvotteluista sen, mitä lähdimme hakemaankin. On hienoa saada Suomeen jalkapallon superviikko syyskuussa, kun pelaamme kotona Englantia vastaan kolme päivää A-maajoukkueen Espanja-ottelun jälkeen, Laurikainen kertoi.

– Hyvää on myös se, että vältimme otteluruuhkat. Meillä on kaksi tuplapeliä, joista jälkimmäinen päättää karsintalohkon. Halusimme tehdä juuri näin, sillä mahdollista jatkokarsintaa ajatellen on hyvä saada pelejä syksyyn.

Lohkovoittokaan ei takaa kisapaikkaa

EM-karsinnassa on kymmenen lohkoa. Lohkovoittajat ja neljä parasta lohkokakkosta (14 joukkuetta) pääsevät ottelupareittain pelattavaan jatkokarsintaan.

Jatkokarsintojen voittajat (7 joukkuetta) etenevät kahdeksan maan EM-lopputurnaukseen, johon Tshekki osallistuu automaattisesti isäntämaana.

Suomi pelasi vuonna 2009 alle 21-vuotiaiden EM-kisoissa.

Alle 21-vuotiaiden maajoukkueen EM-karsintaohjelma:

2013
11.6. Suomi – Liettua
14.8. Wales – Suomi
5.9. Liettua – Suomi
9.9. Suomi – Englanti
15.10. Moldova – Suomi
14.11. Englanti – Suomi

2014
5.3. San Marino – Suomi
1.6. Suomi – Moldova
5.9. Suomi – Wales
9.9. Suomi – San Marino


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille