FC Schalken manageri Horst Heldt paljasti tänään torstaina, että suomalaishyökkääjä Teemu Pukista on riittänyt joulukuusta saakka runsaasti kyselyjä. Saksalaisseura on mediatietojen mukaan harkitsemassa hyökkääjän lainaamista kevään ajaksi muualle (lue uutisemme).

Pukin pelaaja-agentti Gerrit Hartung kommentoi suojattinsa tilannetta Goal.comille.

– Tällä hetkellä siirron mahdollisuus on 50:50. Harkitsemme tosin ainoastaan tarjousta, joka olisi kaikille osapuolille kannattava.

Hartung painottaa, ettei Huuhkaja-kärki ole missään nimessä luovuttamassa, vaikka peliaika Gelsenkirchenissä oli syksyllä tiukassa.

– Hän uskoo yhä siihen, että voi lyödä itsensä läpi Schalkessa.

Ei ainakaan Kaiserslauterniin tai Düsseldorfiin

Pukkia on huhuissa viety kakkosliigan Kaiserslauterniin ja pääsarjaan nousseeseen Düsseldorfiin. Pelaaja-agentti tyrmää molemmat huhut.

– Kaiserslautern ei kakkosliigalaisena kiinnosta Teemua urheilullisesti. Minä tunnen seurapomo Stefan Kuntzin ja olen varma, että hän olisi soittanut minulle, mikäli siellä oltaisiin kiinnostuneita.

Düsseldorfilla ei Hartungin mukaan puolestaan ole varaa Pukin siirtoon. Suomalaisen sopimus Schalken kanssa on voimassa vielä kesään 2014 saakka. Mikäli tammikuussa lainasiirto ei toteudu, miltä näyttää pysyvä siirto ensi kesänä?

– Teemulla on voimassaoleva sopimus, mutta futiksessa tunnetusti tapahtuu asioita nopeastikin, agentti heittää vihjailevasti.