AC Milan kaatoi keskiviikkona Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelussaan Barcelonan 2-0-lukemin kotikentällään. Ottelun maaleista vastasivat toisella puoliajalla Kevin-Prince Boateng sekä Sulley Muntari.

Barcelonan virkaatekevänä päävalmentajana ollut Jordi Roura piti tulosta jokseenkin epäoikeudenmukaisena. Esimerkiksi Milanin avausmaalia edelsi selkeä käsivirhe, mutta tuomarit eivät nähneet tilannetta tai eivät katsoneet tilannetta rikkeeksi.

– Tämä ei ollut meidän parasta peliämme. Vaikka he aiheuttivat meille ongelmia, emme ansainneet tällaista lopputulosta. He loivat pari paikkaa, joista osuivat ja nyt tilanne on meille hankala. Sanoimme jo aiemmin, että Milano on hankala paikka vierasjoukkueelle, koska vastassa on hyvin organisoitu kotijoukkue. Emme päässeet heidän puolustuksensa selustaan, Roura kommentoi UEFA.com:lle.

– He pitivät runsaasti miehiä puolustuksessa ja voidaan sanoa, että heidän avausmaalinsa oli shokki meille. Meillä riittää kuitenkin luottoa joukkueeseemme ja hyvään suoritukseen kotikentällämme. Toinen osaottelu on aivan eri tarina ja uskon täysin meidän pystyvän kääntämään otteluparin eduksemme.

Ratkaiseva toinen osaottelu pelataan Kataloniassa 12. maaliskuuta.