Ilves hankki liigassakin pelanneen keskikenttäpelaajan

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ilves tiedotti perjantaina hankkineensa kaksi tuoretta pelaajaa, kun veljespari Kaarlo ja Jaakko Rantanen vahvistaa seuran rivejä tulevan kauden. Ilveksellä on tällä hetkellä jo 24 pelaajasopimusta.

24-vuotias Kaarlo on syntyjään tamperelainen, mutta perhe muutti nuorena Lahteen. Mies kuului FC Lahden liigamiehistöön kausina 2007-09, mutta pelejä kertyi vain 19 kappaletta.

Sittemmin pelaaja kävisi Slovakiassa, Ilveksessä ja pokkaamassa Viron liigan hopeamitalit FC Nömme Kaljussa vuonna 2011. Viime kausi meni Kakkosen Kuusysissä.

Nuorempi veljeksistä, Jaakko, pelasi FC Lahden riveissä Ykköstä kaudella 2011 ja viime kauden hän pelasi veljensä Tapaan Kuusysissä.

– Äärimmäisen hienoa palata synnyinkaupunkiin ja Ilves-paitaan. Tavoitteena on tietysti jatkaa voittokulkua Ilveksen kanssa ja nostaa tamperelainen futis sille ansaitsemalleen tasolle. Henkilökohtainen tavoite on saada Niilon Poikien kurkut käheiksi maalien ja syöttöjen takia ja tietysti 3 pistettä jokaisesta pelistä, Kaarlo kertoi Ilveksen kotisivuilla.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!