Jaron valmentaja Alexei Eremenko oli tyytyväinen testissä olevien toppariensa suorittamiseen, kun VPS matkusti pietarsaarelaisten vieraaksi lauantaina.

Testissä oleva topparipari Hugo MirandaMathias Kullström sai Eremenkolta kehut.

– Sekä Kullström että Miranda antoivat todella positiivisen kuvan itsestään. Miranda saattaa näyttää hitaalta, mutta hän lukee peliä niin hyvin ettei hänellä ole kiire. Meidän pitää miettiä päätöksiämme, mutta minulle jäi positiivinen tunne, Eremenko sanoo seuran verkkosivuilla.

Pohjanmaan derby päättyi tasatulokseen 1-1. Eremenko oli peli-ilmeeseen tyytyväinen:

– Olen erittäin tyytyväinen joukkueen asenteeseen koko ottelussa. Tänään taistelimme ja autoimme toisiamme. Kokonaisuutena pelasimme tänään stabiilin pelin ja meillä oli positiivinen ote. Näimme myös muutamia kombinaatioita, joita olemme harjoitelleet ja se on hyvä asia.

– Muutamasta pelaajasta huomasi, etteivät he ole vielä 90 minuutin kunnossa, mutta se on ihan ymmärrettävää, Eremenko päätti.