Inter Milanin mestaruushaaveet kärsivät ehkäpä ratkaisevan kolauksen, kun joukkue hävisi sunnuntaina Fiorentinalle 1-4-lukemin. Joukkueen ainoan maalin teki 0-4-tilanteessa Antonio Cassano. Laukaus oli joukkueen ainoa maalia kohti suuntautunut veto koko ottelussa.

Inter-luotsi Andrea Stramaccioni peluutti pienellä riskillä lähes samaa kokoonpanoa, millä joukkue kaatoi CFR Clujin torstaina Eurooppa-liigan pudotuspeliottelussa 2-0-lukemin.

– Luulen, että ottelun kululle on liiankin helppo selitys, toki mitään pois ottamatta Fiorentinalta. Pelasimme kaksi ottelua lähes samalla miehistöllä, mutta en uskonut tällaiseen, ”Strama” kertoi football-italia.net-sivustolla.

– Kuvittelin, että väsymys maksaisi meille osan tasostamme, mutta en osannut arvata tällaista. Arvioin tilanteen täysin väärin.

Fiorentinan maaleista vastasivat Stevan Jovetic, jota on huhuttu mm. brititkentille, sekä Adem Ljajic. Molemmat osuivat kahdesti. Sarjassa joukkue nousi nyt pisteen päähän Interistä, joka on viides ja kiinni viimeisessä europaikassa.

Kärkijoukkueen Juventuksen hävitessä lauantaina AS Romalle, olisi Inter voinut eroa voinut kaventaa, mutta nyt se on yhä 12 pistettä.

Inter pelaa Eurooppa-liigan otteluparin toisen osan vieraskentällä ensi torstaina ja sunnuntaina on jo luvassa paikallisderby huippuvireessä olevaa AC Milania, joka kohtaa Barcelonan Mestarien liigassa keskiviikkona, vastaan.

Interille mustia pilviä viikolla tuli myös ykköshyökkääjä Diego Militon loppukauden kestävästä loukkaantumisesta.