Vantaan kansainvälinen turnaus on tullut jäädäkseen: ”Parannusehdotuksia otetaan vastaan”

© Kuva: Kai Lintinen
Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Ensimmäistä kertaa pidetty OrsaSport Tournament Vantaa keräsi viime viikolla Pohjoismaiden huippujoukkueita mittelemään talvivirettään toisiaan vastaan. Mukana olivat mm. Suomen mestari HJK sekä Norjan liigan suomalaisseura Hönefoss BK, ruotsalainen Djurgården sekä pari joukkuetta Baltian maista. Kotimaasta myös TPS, FC Lahti, MYPA, JJK ja pari alempisarjalaista olivat mukana.

Turnauksessa pelattiin myös yksi naisten ottelu, kun hallitseva Suomen mestari PK-35 kohtasi ruotsalaisen huippujoukkueen Tyresö FF:n

Ensimmäistä kertaa järjestetyn turnauksen vetovoima ei ollut aivan odotettu, mutta opiksi aiotaan ottaa tulevaisuutta varten.

– Palaute on ollut pääsääntöisesti positiivista, parannettavaa jäi tietysti. Turnaus ei ole varsinainen turnaus ilman pelejä sijoituksista, mutta kun lähdimme keskustelemaan joukkueiden ja valmentajien kanssa, toiveina oli kaksi ottelua kolmessa päivässä. Suomalaisjoukkueiden toiveena olivat kansainväliset pelit ja niitä pelattiin yhdeksän kappaletta, organisaattori  Ville Lyytikäinen kertoi turnauksen kotisivuilla.

– Minusta onnistuimme järjestelyissämme, mutta on itsestään selvää, että ensimmäinen tapahtuma opettaa paljon. Yleisömäärä oli parina päivänä pettymys, ja itse tekemäni ”hyvin suunniteltu” ohjelma olisi voinut olla paljon paremminkin suunniteltu. Lippujen hinnoittelua pohditaan varmasti uudelleen, ainakin ennakkoon ostetut liput voisivat olla näissä tapahtumissa hieman ovelta ostettuja halvempia. Meiltä siis parannettavaa!

Turnausjärjestäjät toivovatkin palautetta, jotta tapahtumaa kyetaan kehittämään tulevaisuudessa.

– Otamme mieluusti vastaan ajatuksia ja parannusehdotuksia. Raskaan urakan jälkeen pohdimme nyt keinoja järjestää ensi vuonna vielä parempi tapahtuma Vantaalla, ja kaikki rakentava palaute on arvokasta etenkin niiltä FutisIhmisiltä, jotka olivat paikalla, Lyytikäinen päättää.

Lue Lyytikäisen kommentit kokonaisuudessaan tästä.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Suomen Cupissa vastakkain Hongan motivaatio ja HJK:n perusluokka! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!