Kuopion Palloseuran ruuti oli kuivaa ja joukkue osui kuudesti harjoitusottelussa Ykkösen nousijajoukkuetta AC Kajaania vastaan keskiviikkona.

Kuopiossa pelatussa harjoitusottelussa loppulukemat kirjattiin isännille 6-1 (3-0). Maaleista nigerialainen Dudu sekä toisen polven maalitykki Juha-Antti Rissanen iskivät kahdesti, Saku Savolainen sekä Jerry Voutilainen saivat nimensä pöytäkirjaan kertaalleen.

1-6-kavennuksen viime minuuteilla iski kajaanilaisten Sean Douglas de Aziz.

KuPS:iin liittynyt ex-HJK-pelaaja Dawda Bah debytoi uuden seuransa paidassa.

– Harjoituspeli vastasi tarkoitustaan. Alussa pelimme oli vähän tahmeata, 25 minuutin jälkeen me saatiin palloa paremmin liikkeelle ja toinen jakso oli ajoittain erittäin hyvää ja näyttävää pelaamista, KuPS-luotsi Esa Pekonen kommentoi seuran kotisivuilla.

– Kaikki pelaajat onnistuivat, erityisesti Rissanen ja Savolainen onnistuivat maalinteossa, Bah pelasi hyvin ja topparipari pelasi myös hyvin. Ilja Venäläinen toi pelaamiseen ryhtiä, katkoi hyvin ja pisti pallot liikkeelle.

KuPS on esittänyt hyvää virettä alkuvuoden aikana. Joukkue eteni Liigacupissa välieriin asti, missä lopulta FC Lahti oli kuitenkin selkeästi parempi.

Veikkausliiga käynnistyy 13. huhtikuuta.