Lionel Messi: ”Tito Vilanovan lähtö oli isku”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ihmemies Lionel Messi on myöntänyt, että hän kaipaa joukkueen päävalmentajaa Tito Vilanovaa takaisin remmiin.

Vilanova on parhaillaan New Yorkissa syöpähoidoissa. Vilanovan sijaisuutta on hoitanut Jordi Roura, joka saa kuitenkin argentiinalaiselta puhtaat paperit.

– Tänä päivänä valmentaja on hyvin tärkeä. Kun Tito ei ole ollut täällä, olemme huomanneet sen. Kunnioitamme Jordi Rouraa, koska hän on vastuuvalmentajamme ja hän yrittää auttaa meitä voittamaan kaiken minkä voimme, mutta pomomme oli Tito ja oli isku, kun hän lähti, Messi sanoi argentiinalaiselle TvC Sports -kanavalle AS-lehden mukaan.

Barcelona on saanut viime viikkoina voimakasta kritiikkiä heikkojen tuloksien myötä. Katalonialaiset tukkivat kriitikoiden suut nopeasti selvittämällä tiensä jatkoon Mestarien liigassa.

Messin mukaan Barcelonan huima viime vuosien menestys saattaa kyllästyttää osaa ihmisistä:

– Kerran (entinen Barca-valmentaja) Pep Guardiola sanoi, että kun joukkue voittaa kaiken mahdollisen kaiken aikaa, ihmiset kyllästyvät ja haluavat toisen ryhmän voittavan – ja siitä syystä, he toivovat meidän häviävän.