Yksi Hollannin liigan kärkinimistä menossa Juventukseen

© Kuva: Getty Images
Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!

Italialainen Juventus on kiinnostunut Hollannissa erinomaista kautta pelaavasta Feyernoordin Tonny Vilhenasta, joka on ensimmäistä kertaa nimetty myös maan alustavaan pelaajaryhmään kuun lopun kahta MM-karsintaottelua silmällä pitäen.

Pelaajan agentti, mm. Zlatan Ibrahimovicin ja Mario Balotellinkin asioita hoitava Mino Raiola kertoo 18-vuotiaan keskikenttäpelaajan perässä olevan monia seuroja.

– Puhuimme muun muassa hänestä. Monet seurat pitävät Tonnysta ja Juventus on yksi heistä, Raiola kertoi Radio Mercatolle tapaamisestaan italialaisseuran kanssa Soccernews-sivuston mukaan.

Juventus on jälleen noussut skandaalien ja muiden jälkeen takaisin Italian ja kohta myös Euroopan huipulle. Seura haluaa ykkösmiehistönsä ympärille rakentaa laadukkaan kokonaisuuden, jotta voi houkutella nuori jo pinnalle nousseita tai tulevaisuuden potentiaalisia lupauksia.

Paras esimerkki Juventuksen nuoresta hankinnasta on ManU:ssa ylenkatsottu ranskalaispelaaja Paul Pogba, joka on esiintynyt edukseen tällä kaudella torinolaisseuran paidassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Atletico Madrid mättää maaleja Huescassa! Lue ennakko & käytä edut hyväksesi!