Veikkausliigan toisen kierroksen koitos FC Lahti – RoPS pelataankin Rovaniemen Keskuskentällä Lahden stadionin kenttätilanteen vuoksi.

Lahden stadionin nurmella on edelleen paksu kerros teräsjäätä, vaikka alustaa on lämmitetty täydellä teholla jo viiden viikon ajan. 21. huhtikuuta merkittyä RoPS-ottelua ei voi kentällä pelata.

FC Lahti on pyytänyt ottelun siirtämistä pelattavaksi Rovaniemen keskuskentälle, ja RoPS on näyttänyt vihreää valoa. Pyyntö on hyväksytty myös kilpailun järjestäjän puolelta. Ottelu pelataan Rovaniemellä sunnuntaina 21. huhtikuuta kello 15.00.

– Lahdessa on parhaat kenttämestarit ja he ovat varmasti tehneet kaikkensa, että kentällä olisi voitu pelata, mutta nyt kävi näin. Meidän pitää kiittää myös RoPSia, joka on suhtautunut myönteisesti tähän kenttämuutokseen, FC Lahden toimitusjohtaja Jussi Lumio sanoo seuran verkkosivuilla.

Vastaavasti 16.6. ohjelmassa oleva ottelu RoPS – FC Lahti tullaan pelaamaan Lahdessa.