HJK:sta siirtyneellä lupauksella huippudebyytti Interissä: ”Otti heti suuren roolin”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter otti toisessa Veikkausliiga-ottelussa 1-0-voiton Jarosta maanantaina Veritas-stadionin kauden avauspelissä. Interin maalin viimeisteli Solomon Duah, joka ohjasi irtopallon sisään, kun Jaro-vahti oli torjunut Tamas Gruborovicsin kovan laukauksen eteensä.

Jaro oli ottelussa jopa hallitsevampi osapuoli, mutta oli tehoton maalin edessä. Inter-leirissä oltiin ottelun jälkeen tyytyväisiä hyvään asenteeseen hankalan valmistautumiskauden jälkeen.

– Joukkue taisteli loistavasti, mikä toi meille erittäin tärkeän voiton. Avausjaksolla meidän hyökkäyspeli toimi jo lupauksia antavasti, mutta toisella jaksolla oli pallon pitäminen hankalampaa, Interin apulaisvalmentaja Jami Wallenius kommentoi ottelua seuran kotisivuilla.

”Erittäin suuret roolit”

Interillä oli kaksi liigadebytanttia puolustuslinjassa, HJK:sta juuri siirtynyt poikamaajoukkuepelaaja Felipe Aspegren sekä Juuso Hämäläinen, joille annettiin puhtaat paperit suorituksistaan.

– He ottivat ottelussa erittäin suuret roolit. Kumpikin pelasi todella hienosti ja ansaitsee urakasta suuret kehut ja kiitokset.

Sekä Inter että Jaro ovat sarjan keskikastissa, molemmilla on yksi voitto ja yksi tappio saldona kahdesta ottelusta. FC Inter pelaa jo torstaina HJK:ta vastaan kotikentällään. Ottelu piti alunperin pelata jo liigan avauskierroksella, mutta peruttiin kentän heikon kunnon vuoksi.

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.