Yksi Pietarsaaren Jaron uusista vahvistuksista on Trinidad & Tobagon maajoukkueessakin pari kertaa esiintynyt nuori Shahdon Winchester. Mies saapui seuraan testille tammikuussa ja vakuutti osaamisellaan.

Mies on pystynyt hyvällä tahdilla maalintekoon talven harjoitusotteluissa, mikä lupaa hyvää Veikkausliiga-kautta ajatellen. Nuorukainen kokee Suomen hyvänä asemana ponnistaa uralla eteenpäin.

– Olen 21-vuotias, joten pelaaminen Euroopassa on minulle hyvä asia. En ole vielä pelannut kaikkia suomalaisia joukkueita vastaan, mutta jalkapallo täällä on hyvin intensiivistä ja fyysistä, Winchester kertoo Jaron Futisextrassa.

– FF Jaro kuitenkin poikkeaa tästä. Sanoisin, että olemme pelillisesti Suomen FC Barcelona. Tulokset pitää saada vielä mukaan siihen. Verrattuna Trinidadiin, taso on täällä huomattavasti parempi ja peli on kurinalaisempaa.

Jaro taisteli viime kaudella viime metreille putoamista vastaan ja säilyi lopulta sarjassa äärimmäisen niukasti. Winchester uskoo pystyvänsä auttamaan joukkueen korkeammalle tasolle tällä kaudella.

– Omat tavoitteeni ovat korkeat. Haluan olla yksi liigan parhaista maalintekijöistä ja auttaa joukkuettani saamaan tarvittavat pisteet.

Jaro avaa Veikkausliigan JJK-vieraspelillä maanantaina 15. huhtikuuta.