Hyökkääjä Niklas Tarvajärvi, 30, ja RoPS ovat solmineet heinäkuun loppuun saakka kestävän pelaajasopimuksen, seura kertoi kotisivuillaan.

Tarvajärvi on Kuusysin kasvatti. Liigadebyytin hän teki Jokereissa kaudella 2003. Kaudella 2004 Tarvajärvi oli voittamassa MYPAn riveissä Suomen Cupia ja seuraavana vuonna Suomen-mestaruutta, vuodet 2005–2009 Tarvajärvi vietti Alankomaiden Eredivisiessä, jossa hän edusti Heerenveeniä sekä lainasopimuksella De Graafschapia ja Vitesseä.

Helmikuussa 2009 hän siirtyi sveitsiläiseen Neuchâtel Xamaxiin ja heinäkuussa 2009 edelleen Karlsruheen. Kaudella 2011 Tarvajärvi liittyi TPS:n miehistöön lainasopimuksella.

Suomen A-maajoukkueessa Tarvajärvi on pelannut 4 ottelua ja alle 21-vuotiaiden maaotteluja on kertynyt 16.

– Hän on päässyt harjoittelemaan huippuolosuhteissa Hollannissa ja on hyvässä fyysisessä kunnossa. Pelituntuma on tietysti hieman arvoitus, mutta tiedämme että täydessä iskussa oleva Tarvajärvi kuuluu ehdottomasti Veikkausliigan parhaimpien pelaajien joukkoon, RoPS:n urheilujohtaja ja ex-maajoukkuepelaaja Jari Ilola kertoi.

Tarvajärvi itse on tyytyväinen solmittuun sopimukseen ja on valmis antamaan huippupanoksen.

– Vaikka viimeisistä peleistä jo aikaa on niin nyt jo kokeneena ja paljon nähneenä kettuna toivon pystyväni jeesaamaan joukkuetta mahdollisimman nopeasti ja positiivisesti.