OPS:n maalivahti ja joukkueen kapteeni Juhani Koponen ei turhia ”hypetä” edessä olevaa paikallispeliä, kun OPS ja AC Oulu iskevät perjantaina yhteen Raatin stadionilla.

– Valmistaudutaan täysin normaalisti, vedetään hyvä treeniviikko ja pelataan täysin normaali ottelu. Me voitamme ihan varmasti, jos pelaamme omalla tasollamme. Tehdään samalla tavalla töitä kuin ennenkin ja pelataan rento, hyvä peli, Koponen sanoo seuran verkkosivuilla.

Oulun paikallispeleissä on totuttu näkemään hyvin yleisöä, ja molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa varsin terävästi.

Koponen ei kuitenkaan halua maalailla liikaa vielä tässä kohtaa, jotta joukkueen keskittyminen ei kärsi.

– Turha ”hypetys” pois. Me ei lähdetä nostamaan paineita tähän peliin, koska silloin latautuminen menee yli. Tästä joukkueesta moni on ollut ottamassa turpaan heiltä kahtena vuonna, mutta on myös monta sellaista, jotka eivät ole vielä kokeneen paikallispelin jännitystä.

Ykkösen ottelut 31.05.
klo 18.30 OPS-AC Oulu
klo 18.30 Haka-PK-35 Vantaa