Vaasan Palloseura on hankkinut riveihinsä kaksi uutta vahvistusta. Vastaavasti kaksi pelaajaa jättää ryhmän.

VPS:n riveihin liittyvät keskikenttäpelaaja Grant Kerr ja puolustaja Kuutti Mujunen. Maisemaa vaihtavat puolestaan keskikenttäpelaaja Kim Böling ja puolustaja Mustafa Maki.

Vepsun jättävä Böling hakee jatkossa lisää peliaikaa kasvattajaseurastaan Närpes Kraftista. Makin pelit puolestaan jatkuvat Vasa IFK:n riveissä.

Kerrin sopimus on kahden kuukauden mittainen. Skotlantilaisen sopimukseen kuuluu lisäksi myös optio jatkosta. 28-vuotias Evertonin kasvatti pelasi viime kaudella norjalaisen FK Tönsbergin riveissä.

– Hän on erittäin pelaava vaihtoehto keskikentällemme. Meillä ei kuitenkaan ole liikaa pelaavuutta keskialueella, joten hänen kaltainen taitava pelaaja auttaa peliämme hyökkäyssuuntaan. Kerr pystyy pelaamaan niin keskikentän keskellä kuin vasemmalla laidassa. Vasenjalkaisena pelaajana hän tuo myös uuden vaihtoehdon lisää erikoistilanteisiimme, päävalmentaja Olli Huttunen sanoo seuran verkkosivuilla.

Vahvistus Vuosaaresta

19-vuotias Kuutti Mujunen saapuu Vaasaan FC Viikingeistä. Mujunen viihtyy puolustuksen jokaisella paikalla sekä taitaa myös tarvittaessa hyökkääjän roolin.

Mujusen sopimus kattaa tämän kauden, mutta sopimukseen sisältyy molempien osapuolien purkuoptio kesäkuun lopulle.

– Hän oli meidän testattavana talvella parin päivän ajan ja kiinnostuksemme heräsi silloin. Mujunen on pitkä, mutta myös suhteellisen nopea ja lahjakas nuori pelaaja. Hän sai viime kauden lopulla hyvin vastuuta Viikingeissä, ja on näin pelannut hyvällä tasolla, Huttunen tietää kertoa.