FC Barcelonan entinen puolustaja Eric Abidal avasi sanaisen arkkunsa kohtelustaan katalonialaisryhmässä. Miehen mukaan hän tunsi tulleensa huonoin kohdelluksi, kun puolustaja jäi vaille jatkosopimusta, vaikka onnistui selättämään terveysongelmat.

– En ymmärrä, miksi he tekivät niin, Abidal sanoi Radio Monte Carlolle AS-lehden mukaan.

Abidal onnistui selviämään sekä kasvaimesta että maksasiirrännäisestä. Puolustaja palasi pelikentille ykkösjoukkueeseen menneen kauden loppupuoliskolla, mutta jatkosopimusta hän ei ryhmästä saanut.

– Taistelin heitä vastaan. Olen erinomaisessa kunnossa. Lääkäri oli hyvin yllättänyt kehityksestäni. Minusta tuntuu paremmalta kuin kaksi vuotta sitten. He eivät antaneet minulle syytä. He sanoivat sen olleen ammatillinen päätös.

Abidalin mukaan hän ei ollut niinkään loukkaantunut siitä, ettei saanut jatkosopimusta vaan ennemminkin sen takia, että hänen kuntoaan epäiltiin.

– Minun kykyni pelata jalkapalloa väistämättä kyseenalaistetaan. Olen ensimmäinen henkilö tuomitsemaan kuntoni. En ole ensimmäisenä laittamassa elämääni vaakalaudalle. Siksi olen hieman tolallani seuran päätöksestä. Mutta kuten he sanovat se on jalkapalloa, 33-vuotias ranskalaispakki jatkoi.

Abidalia on huhuttu Ranskaan. SuomiFutis-sivusto kertoi aiemmin, että mies on yhdistetty moneen eri seuraan (uutinen).