Pietarsaaren Jaron tehokas Shahdon Winchester on sivussa muutamista Veikkausliiga-otteluista, kun mies on kutsuttu Trinidad & Tobagon maajoukkueeseen CONCACAF Gold Cupiin. Turnaus on Pohjois- ja Keski-Amerikan sekä Karibian alueen jalkapalloliittojen yhteinen mestaruusturnaus.

Nopea Winchester on viimeistellyt seuralleen neljä maalia, joista viimeisin oli toinen maali torstaisessa 2-0-voitossa MYPA:sta.Lisäksi joukkue haki arvokkaan vieraspisteen maanantaina HJK:lta 0-0-tasapelin turvin. Putoamistaisteluun monien povaama pietarsaarelaisryhmä on sarjassa tällä hetkellä peräti kuudentena.

21-vuotias hyökkääjä on joukkueensa mukana vielä sunnuntaina Honka-vieraspelissä, mistä hän jatkaa matkaa USA:ssa pelattavaan turnaukseen.

– Gold Cup on nykyään FIFAn virallisessa kalenterissa. Mikäli Trinidad jää alkulohkoon, on hän sivussa kahdesta liigapelistä. Jos Trinidad selviää jatkoon, jää pelejä väliin enemmän. Trinidad olisi halunnut hänen matkustavan jo aiemmin, joten olemme tyytyväisiä että saimme sovittua asiat niin, että hän pelaa vielä tämän viikon ottelut, toimitusjohtaja Niklas Storbacka kertoo seuran kotisivuilla.

Jaron hyökkäyspäästä puuttuu myös vahva Frank Jonke 2-3 viikkoa. Paikkaaja löytyy kuitenkin omasta takaa kun Mattias Wargh on palannut pelikuntoon.

– Olen erittäin iloinen että Wargh pystyy taas pelaamaan. Maanantaina hän pelasi 15 minuuttia, tänään (torstaina) jo 55 minuuttia. Hänen merkityksensä korostuu peleissä, joista Shahdon on poissa, Jaro-luotsi Alexei Eremenko kertoi.