FC TPS Turku Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Juha Reinin. Hän seuraa tehtävässään Marco Casagrandea, joka siirtyy Suomen Palloliiton pääsihteeriksi elokuussa 2013. 38-vuotias Reini aloittaa uudessa toimessaan 1.8.2013.

– Olemme saaneet parhaan mahdollisen jatkajan TPS jalkapallon johtoon. Reini tuo koko tähän organisaatioon taas uutta energiaa ja osaamista. Uskommekin, että hänellä on paljon uutta annettavaa niin olemassa olevien, kuin potentiaalisten uusien yhteistyökumppaneidemme suuntaan, FC TPS Turku Oy:n puheenjohtaja Jyrki Kurokallio painottaa seuran tiedotteessa.

– Reini tuntee suomalaisen jalkapallokentän ja hänen kontaktiverkostonsa on erittäin laaja myös maamme rajojen ulkopuolelle. TPS jatkaa menestyvänä kasvattajaseurana ja hän on henkilönä varmasti paras mahdollinen valinta kehittämään tätä TPS:n strategiaa.

Kokkolalaislähtöinen Reini on toiminut viime vuodet yrittäjänä sekä pelaajakonsulttina. Hän on auttanut useita suomalaispelaajia kansainvälisille kentille viime vuosina. Vaasan Palloseuran urheilutoimenjohtajana hän toimi vuosina 2008-2009. Reini muistetaan myös YLE Urheilun jalkapallon asiantuntijana.

– Haluan kehittää tätä suomalaista jalkapalloa seuratasolla ja olen äärimmäisen otettu siitä, että TPS valitsi juuri minut tähän vaativaan tehtävään. TPS on perinteinen, mutta myös moderni jalkapalloseura, Reini itse kommentoi uutta pestiään.

– TPS haluaa hyödyntää oman juniorityönsä kasvatteja, mutta olla samalla myös menestyvä kasvattajaseura ja se on linjana juuri oikea. Otan tämän uuden tehtäväni nöyränä, mutta samalla innokkaana vastaan, ja teen varmasti kaikkeni tämän seuran kehittämisen eteen, Juha Reini lupaa.

TPS on viime vuosina kuulunut kotimaisen jalkapallon kärkikaartiin. Viime vuonna joukkue juhli pronssisia mitaleita.