FC KooTeePee kohtaa keskiviikkona harjoitusottelussa Pietarin alueelta kotoisin olevan FC Petrotrestin. Kotkalaisryhmän riveissä nähdään tuossa pelissä kaksi testipelaajaa.

Kotkalaisten pelaavassa kokoonpanossa nähdään TPS:n liigaringissä oleva Ville Rannikko sekä AC Oulua edustanut Juuso Majava.

FC Petrotrest pelaa Venäjän toiseksi ylimällä tasolla FNL:ssä eli Russian National Football Leaguessa. Venäläisjoukkue on Suomessa kahden viikon harjoitusleirillä ja valmistautuu heinäkuun alussa Venäjällä alkavaan sarjaan.

– Joukkue on tyypillinen itänaapurin seura joka tulee taatusti asenteella ja kovaa joka tilanteeseen, mikä tekee joukkueesta ”ilkeän”. Olen itse pelannut useasti samantyyppisiä joukkueita vastaan ja heidän kanssa täytyy olla todella tarkkana koko matsin ajan, FC KooTeePeen valmentaja Sami Ristilä ennakoi seuran verkkosivuilla.

– Ottelu on meille hyvä mittari. Petrotrest on Suomen Veikkausliiga-tason joukkue. Saamme lisäksi peliaikaa niille jotka ovat sarjassa jääneet vähemmälle ajalle, Ristilä jatkaa.

Ottelu alkaa AT-Areenalla kello 18.30 ja siihen on vapaa pääsy.