Manchester City tiedotti tiistaina virallisesti hankkineensa Espanjan maajoukkuepelaajan Jesus Navasin Sevillasta.

Mediatiedoissa oli puhuttu jopa 25 miljoonan euron siirtosummasta, mutta BBC Sportinmukaan 27-vuotias pelaaja siirtyy Englantiin 14,9 miljoonan punnan (17,5 milj. euroa) korvausta vastaan, mikä voi nousta vielä miljoonalla riippuen pelaajan ja seuran saavutuksista tulevaisuudessa.

Navas on pelannut Espanjan paidassa 23 maaottelua, mutta ei ole kuulunut loistavasti menestyneen maan avauskokoonpanon vakiomiehiin. Kevytrakenteinen Navas tunnetaan nopeana pelaajana ja hyvänä harhauttelijana, jonka suurin haaste tulee olemaan brittikenttien fyysisyyteen tottumisessa.

Navasin hankinta oli Citylle toinen nimekäs hankinta. Aiemmin kesäkuussa City ilmoitti hankkineensa Brasilian maajoukkueen keskikenttäpelaajan Fernandinhon, 28, jättimäisellä, n. 30 miljoonan punnan, siirtokorvauksella. Navasin kauppaa voidaan tähän verrattuna pitää jopa edullisena.