ManU:uun loppukesästä vuonna 2010 siirtynyt portugalilaispelaaja Bebé, 22, haluaa siirtyä pysyvällä sopimuksella kotimaahansa. Mies ei koskaan onnistunut läpimurrossaan brittikentillä ja ManU-luotsi Sir Alex Ferguson kertoikin jälkikäteen kyseessä olleen riskisiirron, joka syntyi, koska tilanteessa täytyi reagoida nopeasit.

Bebe on ollut viimeisen kahden kauden aikana lainalla muualla, ensin turkkilaisessa Besiktasissa ja sitten kotimaansa Rio Avessa. Bebe haluaa nyt ManU:n luopuvan täysin hänestä, jotta hän saa uuden alun uralleen tutuista maisemista. Mm. Portugalin suurseuroihin kuuluvan Sporting Lissabonin kerrotaan olevan miehestä kiinnostunut.

– Rakastaisin pelaamista Sportingissa. Seura sopisi minulle. Sporting luottaa nuoriin pelaajiin, kunnioittaa heitä ja he pelaavat näyttävää jalkapalloa mihin minäkin pyrin. Voisin kasvaa seurassa, mikä ei ole onnistunut Englannissa,pelaaja kertoi Correio da Manhalle.

7,4 miljoonalla punnalla ManU:un siirtyneen pelaajan lähtö muualle on vain ajan kysymys, koska seuralla ei ole minkäänlaista käyttöä kärkipelaajalle.