ManU:un viime kesänä siirtynyt Alexander Büttner on asettanut tavoitteekseen valloittaa vasemman pakin ykkösmiehen paikka seurassa. Vasemman puolustajan isäntänä on jo vuosikaudet ollut Ranskan maajoukkuemies Patrice Evra, 32.

24-vuotias esiintyi edustusmiehistössä viime kaudella 13 kertaa kaikki kisat mukaan lukien. Valioliiga-peleissä minuutteja tuli kuitenkin vain viidessä ottelussa.

– Ensimmäiset kuukaudet Englannissa olivat vaikeita minulle ja ne menivät sopeutumiseen. Mielestäni kuitenkin kausi kaikkiaan meni hyvin. 13 peliä on hyvä lukema. Tulevalla kaudella tavoitteeni on nostaa ottelumäärääni, Büttner kommentoi PA Sportin haastattelussa.

– Patrice esiintyi todella hyvin viime kaudella, minäkin pelasin hyvin, kun pääsin kentälle. Laitoin siten hänelle jo painetta. ManU tarvitsee kaksi hyvää vasenta puolustajaa. Tavoitteeni on ottaa ykkösrooli tällä pelipaikalla.

ManU:n kesän harjoituspelit eivät ole menneet täysin putkeen uuden managerin David Moyesin alaisuudessa, mutta näistä tuskin kannattaa vetää liikaa johtopäätöksiä.

Ongelmia on kuitenkin siinä, että seura ei ole saanut tehtyä tarvittavia hankintoja siirtomarkkinoilla. Vaikka seura on hallitseva mestari, täytyy pelaajistoa kehittää ja herätellä joka vuosi eikä jäädä tuleen makaamaan.