FC Barcelonan puolustaja Daniel Alves olisi toivonut, että Eric Abidal olisi saanut jatkosopimuksen katalonialaisryhmään.

– Olen ottanut numeron 22, koska rakastan Abidalia enkä ymmärrä hänen tilannettaan. Oli epämiellyttävä yllätys kuulla, ettei hän jatka meidän kanssa, Alves sanoi RAC 1:lle AS:n mukaan.

Vuosikaudet Barcelonassa pelannut Abidal siirtyi kauden päätteeksi AS Monacoon jäätyään ilman jatkosopimusta. Ranskalaispelaaja palasi pelikentille viime keväänä onnistuttuaan ensin selviämään sekä kasvaimesta että maksasiirrännäisestä.

– Niiden suurien yritysten ja kaiken sen takia, mitä hän on käynyt läpi, hänelle olisi pitänyt antaa uusi sopimus. Se järkytti minua paljon, koska Abidal on sellainen kaveri, jota rakastan paljon ja haluisin hänet tänne meidän kanssamme. Ehkä asiassa on enemmän, mitä tiedän.

– Barca näytti olevansa enemmän kuin vain seura auttaessaan häntä kuntoutumaan. Tämä lähtö jätti sitten hänelle karvaan maun. Nyt hänen (Abidalin) on kuitenkin katsottava omaan tulevaisuuteen. Olen varma, että hän on jatkossakin esimerkki ympärillä olevilleen.