TPS kohtaa sunnuntaina Veritas Stadionilla sarjassa kolmantena killuvan VPS:n klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Viikko sitten elämänsä ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon liigapelissä päässyt Matias Louanto ei ole vieras mies vaasalaisille, sillä mies kävi VPS:n testissä keväällä ilman tulosta.

– En kuitenkaan viikon aikana ehtinyt sen enempää kavereihin tutustua. Hyvä joukkue VPS kuitenkin on. Hieno päästä näyttämään heille sunnuntaina, että olen kehittynyt, Louanto kertoo TPS:n uutiskirjeessä.

Kovan loukkaantumissuman keskellä oleva TPS nosti aiemmin tällä viikolla kokoonpanoonsa neljä uutta nuorta pelaajaa, joista Louanto on juuri yksi. Muut kolme nuorta peluria ovat TPS-kasvatit Jeremias Kaari, Jere Aalto ja Riku Sjöroos. Kolme ensiksi mainittua olivat TPS:n mukana jo viime sunnuntaina Espoossa.

– Totta kai oli vähän perhosia vatsassa, mutta onneksi ne lähtivät aika hyvin lämmittelyn aikana. Kutsu TPS:n rinkiin tuli aika puskista. En ollut ehtinyt pelata kuin neljä peliä ÅIFK:ssa, kun loukkaantuminen oli alla. Mieluisa yllätys oli, Louanto kiittelee.

Veikkausliigan sunnuntaina otteluihin kuuluu myös kärkitaistelu HJK-Honka sekä MYPA-Inter.