Pitkän pelikieltonsa kärsinyt uruguaylaishyökkääjä Luis Suarez on jälleen Liverpoolin käytettävissä, mutta vielä kesällä moni uskoi Suarezin pelaavan tässä vaiheessa Arsenalin riveissä. Lontoolaiset tavoittelivat kärkimiestä tosissaan, mutta nyt Arsenalin omistaja Stan Kroenke on paljastanut, että siirto ei lopulta ollut edes lähellä toteutumista huolimatta Arsenalin 40 miljoonan punnan tarjouksesta.

Kroenke tapasi Liverpoolin omistajan John W. Henryn asian tiimoilta ja vakuuttui tuon jälkeen, että Liverpool ei tosiaan aio hyökkääjää myydä.

– Arsene Wengerilla oli mielipide, meidän joukkueellamme oli mielipide, samoin heillä [Liverpoolilla] ja heidän näkemyksenä oli että ”hän ei lähde minnekään”, Kroenke kertoi Daily Telegraphille.

– En nähnyt että he tulisivat perääntymään. Kaiketi on olemassa summa, jolla kenet tahansa saa mistä vain, mutta tässä ei ollut järjen rajoissa olevaa summa jolla hänet olisi saanut irti.

Kroenken mukaan kyse oli lopulta siitä, että Liverpool näki Suarezin merkityksen joukkueelle niin suurena.

– Oli ihmisiä jotka sanoivat ettei mitään jää, jos hän lähtee. Jos ihmiset uskovat noin ja pelaajat uskovat noin ja John luulee heidän uskovan niin, silloin heillä on todellinen ongelma.