Liverpoolissa takavuosina maaleja peräti 183 kappaletta 369 otteluun mättänyt Robbie Fowler uskoo, että Luis Suarezilla on edessään viimeinen mahdollisuus näyttää sitoutumistaan Liverpoolille.

26-vuotias Suarez on ensi kertaa Liverpoolin miehistössä tällä kaudella keskiviikon ManU-ottelussa kärsittyään 10 ottelun pelikieltonsa Chelsea-puolustaja Branislav Ivanovicin puremisesta.

Aiemmin miehen kaksi ja puolivuotista Englannin taivalta on sävyttänyt myös kahdeksan ottelun rasismipelikielto vuoden 2012 alussa sekä useampi filmaamiskohu.

Kesän aikana Suarez vihjaili halustaan vaihtaa maisemaa ja mm. Arsenal teki tarjouksen miehestä, mutta lopulta mies jäi seuraan.

Fowlerin mukana Suarezin täytyy nyt näyttää sitoutumistaan seuralle.

– Tämä on ilman muuta hänen viimeinen oljenkortensa. Hän on tuottanut pettymyksen monille, mukaan lukien itselleen. Seura, kuten myös Liverpoolin kannattajat, ovat seisseet hänen tukenaan. Kaikki tämä siksi, koska hän on ilmiömäinen pelaaja ja haluat sellaisia omaan seuraasi, Fowler kertoi BBC Sportille.

– Tiedän, että kesällä näytti siltä, että hän lähtee, ja nyt oikeutetusti Liverpool odottaa uskollisuutta häneltä. En usko hänen saavan enää uusia mahdollisuuksia, mutta en myöskään usko hänen sortuvan enää tyhmyyksiin.

Suarez on ollut arvokas mies Liverpoolille kentällä. Hän on tehnyt seuralle peräti 51 maalia 96 otteluun.