Sarjajumbona Veikkausliigassa olevan JJK:n nuori kärkimies Antto Hilska on ottanut maalintekijän viitan harteilleen kauden viimeisissä otteluissa.

Tänään 20 vuotta täyttävä Hilska on hyvässä syysiskussa. Siitä osoituksena hän on iskenyt JJK:lle maalin kolmessa viimeisessä ottelussa. Yhteensä hyökkääjä on tällä kaudella viimeistellyt neljä liigamaalia 13 pelaamassaan ottelussa.

– Olen saanut vastuuta ja sitä kautta on tullut myös maaleja. Olen tyytyväinen. Tavoitteena on pitää sama tahti päällä ja iskeä jokaisessa loppukauden ottelussa maali, Hilska kertoi SuomiFutikselle.

Alkukausi meni Hilskan osalta täysin mönkään. Koko talven hyökkääjä riivannut jalkapöytävamma jouduttiin operoimaan ja Hilska toipui pelikuntoon vasta kesäkuun lopulla.

– Olen nyt vasta päässyt täyteen iskuun. Kausi on ollut vaikea niin joukkueelle kuin itsellenikin, niin on ollut hyvä saada onnistumisia. Se tuo positiivisuutta ja valoa tekemiseen.

JJK on hyvin lähellä pudota Ykköseen ensi kaudeksi. Sarjajumbolla on matkaa FC Interiin kymmenen pistettä, kun yhteensä viisitoista pistettä on enää jaossa loppukaudesta.

– Tämä on ollut raskas kausi kokonaisuudessaan. Silti niin kauan kuin pelejä on jäljellä, taistelemme, Hilska vakuuttaa.

JJK haastaa maanantaina mestaruudesta taistelevan FC Hongan vieraskentällä.