HJK jatkaa kulkuaan Veikkausliigan kärjessä, kun joukkue kaatoi maanantaina FC Lahden vieraskentällä numeroin 2-0. Ottelun molemmista maaleista vastasi 20-vuotias Robin Lod.

Lod oli pirteällä pelipäällä. Ensimmäisen maalin hän nikkasi maaliin takatolpalta, toisen hän puski sisään sivuvapaapotkusta. Yhteensä keskikenttämies on iskenyt kuusi maalia tällä kaudella.

– Olen todella tyytyväinen tulokseen ja todella tyytyväinen monen pelaajan energiseen ja aggressiiviseen pelaamiseen, joita tarvitaan kun pelataan Lahtea vastaan. Kruununa kaikelle, että ”Röbä” teki kaksi hienoa maalia ja sai palkinnon kaikesta työstä, jonka hän kentällä tänään teki, HJK:n päävalmentaja Sixten Boström kertoi ottelun jälkeen.

HJK painosti ensimmäisen puoliajan, mutta toisella joutui selvästi puolustuskannalle Lahden piristyttyä.

– Tästä tuli juuri niin vaikea ottelu kuin osasimme odottaa. Lahti on jo pidemmän aikaa ollut hyvä joukkue ja yksi niistä, jotka ovat kasvaneet kauden aikana, Boström kertoi.

– Me olemme voittaneet nämä kaikki kolme, mutta ne ovat olleet vaikeita pelejä, hän jatkoi.

HJK on sarjataulukon kärjessä kolmen pisteen erolla FC Honkaan, joka on pelannut ottelun enemmän. Klubin pelit jatkuvat sunnuntaina kotiottelulla TPS:aa vastaan.