Lothar Matthäus, Fabio Cannavaro ja Cafu MM-kisojen alkulohkojen arpojina

© Kuva: Getty Images
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tulevan kesän MM-kisojen 32 osallistujamaasta on selvillä vasta kymmenen, mutta uutisia muun muassa tulevaan alkulohkojen arvontaan liittyen alkaa tihkua yhä enemmän. Arvontapalloja nostelee 6.12. järjestettävässä tilaisuudessa kaikkiaan kahdeksan entistä huippufutaria, yksi kustakin maailmanmestaruuden voittaneesta maasta.

Iäkkäin arvonnan suorittajista on uruguyalainen Alcides Ghiggia, joka ratkaisi maalillaan kotimaalleen maailmanmestaruuden vuoden 1950 MM-kisoissa. Englantia edustaa hattutempun vuoden 1966 MM-loppuottelussa tehnyt Geoff Hurst ja Argentiinaa vuoden 1978 MM-kisojen maalikuningas Mario Kempes. Tuoreempia maailmanmestareita ovat Lothar Matthäus (Saksa), Fabio Cannavaro (Italia) ja Cafu (Brasilia).

Espanjaa edustaa nelinkertainen MM-kisakävijä Fernando Hierro. Ranskan edustaja arvonnassa nimetään vasta myöhemmin. Lohkojen arpojista tiedotti Fifa-pomo Jérôme Valcke futisliiton kotisivuilla tänään julkaisemassaan kolumnissa.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!