Teemu Pukin pelikaverina skotlantilaisen Glasgow Celticin hyökkäyksessä häärivä kreikkalainen Georgios Samaras uskoo joukkueensa mahdollisuuksiin edetä jatkoon vaikeasta alkulohkostaan. Samaras pelasi tiistaina täydet minuutit, kun Celtic kaatoi Ajaxin kotikentällään maalein 2-1.

– Oli erittäin tärkeää saada ensimmäinen voittomme lohkossa. Siten voimme yhä yltää lohkon kakkossijaan, kreikkalainen korostaa goal.com:in haastattelussa.

– Nyt meidän pitää saada jotain positiivista mukaamme Amsterdamista. Tärkeintä on, että prässäsimme Ajaxia erittäin ylhäältä. Heidän oli todella vaikeaa päästä kiinni palloihin.

Celtic aloitti lohkon tappioilla AC Milania ja Barcelonaa vastaan, mutta tiistaisen voittonsa myötä se on vain kaksi pistettä AC Milanin perässä kolmen ottelun jälkeen. Seuraava ottelukierros onkin jo erittäin ratkaisevassa osassa jatkopaikkoja jaettaessa.

– Emme olleet niin hyviä hyökkäyskolmanneksella avausjaksolla, mutta paransimme toisella puoliajalla. Meillä oli enemmän tilaa keskityksille ja jos koko ottelua katsotaan, niin ansaitsimme voittaa, Samaras summaa Ajax-pelin tapahtumia.

– Toinen sija on yhä ulottuvillamme ja se on tärkeintä. Toivottavasti Barcelona voittaa seuraavan pelinsä ja me saamme jotain kotiinvietävää Amsterdamista. Silloin kaikki ratkaistaan kotiottelussamme AC Milania vastaan.