West Hamin manageri Sam Allardyce pelkää, että joukkueen ykköskaartiin noussut Ravel Morrisson, 20, palaa Manchester Unitedin helmoihin.

Morrisson nousi koko valtakunnan otsikoihin ampumalla upean kolmannen osuman Tottenhamin verkkoon toissa viikonlopun 3-0-voitossa. Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja siirtyi ManU:sta Lontooseen talvella 2012.

Viime kauden mies vietti lainalla Championshipin Birmingham Cityssä, mutta on tällä kaudella valloittanut paikan West Hamin kokoonpanosta.

– En tiedä onko sopimuksessa jokin takaisinosto-oikeus ManU:lla vai ei. Tai mikä summa siihen voisi olla kirjattu. Suurin pelkoni on se, että ManU ylipäätään haluaa hänet takaisin, Allardyce kertoi People-lehdessa.

– Katsokaa mitä tapahtui Chris Smallingin tapauksessa. Hän pelasi kourallisen hyviä otteluita Fulhamille – United osti hänet 10 miljoonalla punnalla. Sama juttu Phil Jonesin kaupassa Blackburnista. Nämä ovat uhkakuvamme.

ManU:n, kuten myös Liverpoolin ja Arsenalin, on kerrottu tarkkailevan miehen kehitystä.