Espanjalainen Marca-lehti on pannut merkille, että FC Barcelona etsii pelaajia jo ensi kautta varten. Vahvistuksia haetaan kolmelle eri pelipaikalle.

Maalivahti Victor Valdes on jättämässä katalonialaisseuran, samoin saattaa tehdä myös kakkostorjuja Jose Pinto. Marcan mukaan Barcan urheilujohtajan Andoni Zubizarreta on etsinyt jo jonkin aikaa vahvistusta tolppien väliin.

Zubizarreta on lehden mukaan tavannut Marc-André ter Stegenin ja Borussia Mönchengladbachin vahti olisi listan kärjessä. Asiassa olisi tarkoitus tehdä lopullinen päätös tammikuussa tai helmikuussa.

Marca tietää myös kertoa, että Pepe Reina ja Thibaut Courtois ovat olleet vaihtoehtoja maalinsuulle. Barcelona kuitenkin haluaa välttää maksamasta yli 25 miljoonaa euroa uudesta veskarista. Ter Stegen olisi saatavilla 10-15 miljoonan euron hintaan.

Myös kaksi muuta pelaajaa kiikarissa

Barcelona haluaa riveihinsä myös tuoreen keskuspuolustajan. Marcan mukaan Porton Eliaquim Mangala on yksi vaihtoehdoista. Miehen kohdalla ongelmana on suuri hinta. Mielenkiintoisina niminä mainitaan myös Matts Hummels (Borussia Dortmund) ja Eder Balanta (River Plate).

Kärkimiehistä esiin on noussut Borussia Dortmundin Robert Lewandowski, joka on jättämässä bundesliigaseuran ensi kesänä sopimuksen päättyessä. Kärkimies saattaa päätyä myyntiin jopa tammikuussa, jos Dortmund haluaa saada pelaajasta korvauksen.