Manchester City yrittää houkutella Real Madridin ja Espanjan puolustajan Sergio Ramosin riveihinsä ensi kesänä, kertoo Sunday People.

Lehden mukaan Ramos yrittää saada valkopaidoilta lisää palkkaa, mutta madridilaisseura ja pelaaja eivät ole tässä asiassa päässeet yhteisymmärrykseen. City yrittääkin käyttää tätä hyväkseen ja tuoda miehen Manchesteriin.

Cityn lisäksi myös ranskalainen PSG on iskenyt silmänsä Ramosiin ja olisi valmis tarjoamaan pelaajalle vuodesta peräti 7,2 miljoonan punnan tienestiä.

Ramosilla on sopimuksessaan 41 miljoonan punnan ulosostohinta. City, joka tarvitsisi keskuspuolustukseensa täydennystä, olisi valmis tekemään 32,5 miljoonan punnan tarjouksen. Ramos ei ole juurikaan pelannut valkopaidoissa Carlo Ancelottin alaisuudessa keskuspuolustuksessa.

Sunday People kertoo myös, että manageri Manuel Pellegrini pitää lisäksi silmällä QPR:n vahti Julio Cesaria tammikuun siirtoikkunaa ajatellen. Cityn ykkösvaihtoehto on kuitenkin Barcelona-veskari Victor Valdes. Valioliigaseuran nykyisellä ykköstorjujalla Joe Hartilla on ollut vaikeuksia alkukauden aikana.