JJK on tehnyt ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen tulevalle kaudelle, kun torstaina nimensä kaksivuotiseen sopimukseen kirjoitti JJK:n oma kasvatti Aleksis Lehtonen.

Vuonna 1997 syntynyt Lehtonen on lahjakas ja monipuolinen hyökkääjä, joka tahkosi viime kauden aikana pääosin A-nuorten SM-sarjaa. Nuorten sarjapelien lisäksi miesten otteluita kertyi JJK:n kakkosryhmän Villikettujen paidasta Kolmosesta ja Lehtonen nousi myös ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin.

– Aleksis on malliesimerkki siitä, miten me JJK:ssa haluamme toimia. Nuori, lupaava pelaaja, joka on mukana maajoukkueessa ja päävalmentaja on halunnut hänet myös edustusjoukkueen rinkiin – näiden omien poikien kanssa haluamme tietenkin tehdä sopimukset edustusjoukkueeseen ensimmäisenä, toimitusjohtaja Petro Punna toteaa seuran kotisivuilla.

Mitään sateentekijää JJK ei pelaajasta Ykköseen odota, minne seura putosi Veikkausliigasta kauden päätteeksi.

– ”Aksu” on todella lupaava, mutta tulevaa kautta ajatellen emme liikaa odotuksia tietenkään nuoren pelaajan harteille lastaa. Ensimmäinen kausi edustusjoukkueen mukana menee varmastikin vielä tietynlaisessa sisäänajossa… mutta eihän läpimurron tekeminenkään toki kiellettyä ole, Punna jatkaa.