Valioliiga-seura Stoke Cityn manageri Mark Hughes on raivoissaan Iso-Britannian työlupaviranomaisille, jotka ilman perusteltua syytä hylkäsivät yhdysvaltalaishyökkääjä Juan Agudelon työluvan Englantiin.

Seura olisi saanut 20-vuotiaan pelurin riveihinsä ilmaiseksi tammikuussa, mutta ilman työlupaa tämä jäi haaveeksi. Pelaaja löytänee paikan muualta Euroopasta, missä asiat hoituvat ilman sen suurempaa kitkaa.

– Ei epäilystäkään, että joku seura (manner) Euroopasta nappaa hänet. Ja hänestä tulee sensaatio jossain muualla, valitettavasti, Hughes manaili tilannetta Soccerway-sivuston mukaan.

MLS-seura New England Revolutionin kärkimies on pelannut 17 A-maaottelua USA:n paidassa. Maajoukkuestatus on usein Englannissa vaatimuksena jalkapalloilijoiden työluville, mutta tässä tapauksessa sekään ei riittänyt. Stoke voi hakea uutta käsittelyä neljän kuukauden päähän.

– Olemme yhä markkinoilla katsastamassa muitakin pelaajia (tammikuussa siirtyviksi). Fokuksemme ei ole ollut vain yhdessä pelaajassa. Olemme etsineet uutta hyökkääjää viime kesästä lähtien, sitä ei ole kiistäminen. Jatkamme etsimistä.

Stoke City on juuri ja juuri säilyjän paikalla Valioliigassa tasapisteissä viimeisen putoajan paikalla olevan Fulhamin kanssa.

Hughesin ryhmä on tehnyt 11 otteluun vain 10 maalia, joten kärkipään vahvistus ei olisi pahitteeksi.