Veikkausliigan hallitus piti vuosikokouksensa Helsingissä maanantaina. Vuonna 2014 Veikkausliiga käynnistyy 6. huhtikuuta ja päättyy 25. lokakuuta. Kausi on ensimmäisen kerran yli 200 päivän mittainen.

Europeleihin osallistuvien joukkueiden otteluohjelmaa kevennetään ennen ensimmäistä europelikierrosta. Liigacup alkaa tammikuussa. Jatkossa sarjan pidentäminen vaatii olosuhteiden kehittämistä, jonka eteen Veikkausliigaseurat ovat yhteisesti sitoutuneet.

Veikkausliigaseurat keskustelivat kokouksessa myös sarjan joukkuemäärästä pitkällä aikavälillä. Asiasta ei löydetty yksimielisyyttä. Veikkausliigan hallitus päätti pyytää selvitystä 16 joukkueella pelattavasta sarjasta Suomen Palloliitolta, joka päättää asiasta.

Veikkausliigan puheenjohtajana jatkaa filosofian tohtori Lasse Lehtinen. Lehtiselle tuleva puheenjohtajuuskausi on jo neljäs. Lehtinen kiitti Veikkausliigaseuroja näiden osoittamasta luottamuksesta.

– Veikkausliiga on myötätuulessa. Yleisömäärät kuluneella kaudella olivat korkeimmat viiteen vuoteen ja monet Veikkausliigapelaajat ovat tulleet valituiksi maajoukkueeseen. Rovaniemellä, Seinäjoelle ja Vaasassa päätetään tänään uusista stadionhankkeista, Lehtinen valottaa.

– Nyt on jalkapallopaikkakuntien huolehdittava siitä, että kaikille Veikkausliigapaikkakunnille saadaan keinonurmi ja muutenkin olosuhteet kuntoon.