Ykkösessä pelaava FC Viikingit ja maalivahti Mika Johansson ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen. Sopimus kattaa kaudet 2014 ja 2015.

Vuonna 1984 syntynyt Johansson siirtyi kaudeksi 2013 Viikinkien riveihin HIFK:sta. Pelejä kertyi menneellä kaudella 25 ja hän kuului koko sarjan maalivahtieliittiin.

Johansson on alkujaan Veikkolan Veikkojen kasvatti. Aikuisiällä hän on pelannut Atlantiksessa, Klubi 04:ssa ja SJK:ssa sekä Veikkausliigaa Jokerien ja MYPAn riveissä.

Johansson solmi Viikinkien kanssa siis kahden vuoden sopimuksen, joka kattaa kaudet 2014 ja 2015.

– Viime kaudesta jäi hieman ristiriitaiset fiilikset. Alkukausi oli aika sekavaa ja siinä tuli pitkä tappioputki. Sen takia ajauduimme sinne häntäpäähän. Loppukausi oli kuitenkin parempi ja se kuuden pelin pisteputki teki hyvää sarjapaikan kannalta, Johansson kertoi Viikinkien kotisivuilla.

– Oma kausi sujui ihan ok. Pysyin terveenä ja otteet olivat aika tasaisia, 192-senttinen maalivahti jatkoi.

Viikingit solmi menneellä viikolla kahden vuoden jatkosopimuksen myös Sam Jammehin kanssa, joten kaksikko kantaa itähelsinkiläisten torjuntavastuun seuraavina kausina.

– Tulevaan kauteen on tosi positiiviset ajatukset. Taustoilla on tapahtunut hyviä juttuja ja tämä tulee toivottavasti näkymään myös kentällä. Nyt on tavoite nostaa Viikingit sinne kärkikastiin taas mukaan ja mennä muutenkin eteenpäin joukkueensa, Johansson päätti