Viime kaudella Jaron luottotopparina taistellut Mathias Kullström, 26, jatkaa uraansa Jarossa ainakin seuraavan kahden kauden ajan, seura tiedotti perjantaina.

Jaro-kasvatti Kevin Larsson, 17, on puolestaan allekirjoittanut liigajoukkueen kanssa kolmen vuoden sopimuksen. Myös Pontus Backlund jatkaa taustajoukoissa.

Kullström on edustanut Jaroa jo junioritasolla, mutta debyytti Veikkausliigassa tapahtui kaudella 2006 VPS:n paidassa. Tämän jälkeen mies palasi Pietarsaareen pelaten 57 Veikkausliigaottelua Jaron paidassa kausilla 2007 ja 2008.

Näiden vuosien jälkeen Kullströmin ura jatkui ulkomailla ja Suomen Kakkosessa. Veikkausliigassa otteluita on kertynyt yhteensä jo 86.

Viime kaudella paluun Jaroon tehnyt puolustaja pelasi vakuuttavan kauden. Pelaamissaan 29:ssä Veikkausliigaottelussa Kullström onnistui maalinteossa kaksi kertaa. Kertaalleen Kullström toimitti pallon verkkoon myös Suomen Cupissa ja Liigacupissa. Tasaiset otteet eivät jääneet huomaamatta, sillä Kullström valittiin myös Veikkausliigan kesäkuun kuukauden joukkueeseen.

Nuori Larsson myös seuran omia kasvatteja

Larsson on Jaron juniorituotannon helmiä. Jo 6-vuotiaana jalkapalloilun Jaron juniorijoukkueissa aloittanut laitahyökkääjä on parin viime kauden aikana ottanut suuria askeleita eteenpäin pelaajana.

Vuonna 1996 syntynyt Larsson puki Jaron edustusjoukkueen pelipaidan päälle ensimmäisen kerran jo kuluneen kauden alussa, kun Jaro kohtasi harjoitusottelussa OPS:n helmikuun alussa. Ensimmäisen virallisen esiintymisen hän teki Liigacupin ottelussa RoPSia vastaan reilu viikko myöhemmin.

Liigapelejä ei vielä viime kaudella tullut vaan mies pelasi kauden B-junioreissa ja osin Kakkosen JBK:ssa