Valioliigan alkukauden sensaatiojoukkue Southampton sai kylmää vettä niskaan roppakaupalla sunnuntaina. Joukkue taipui Chelsealle 1-3-lukemin vieraspelissä vaikka johti ottelua nopealla avausmaalilla.

Lisäksi joukkueen takalinjoilla hyvää kautta pelannut Artur Boruc, 33, loukkasi itseään ja mies vaihdettiin vajaan tunnin kohdalla pois Chelsea-ottelussa.

Mies lähti torjumaan Demba Ban laukausta törmäten kädellään tolppaan. Laukaus kimposi tolpasta kentälle ja irtopallon laittoi sisään Chelsea-toppari Gary Cahill. Maali oli isäntien 1-1-tasoitus, mikä aloitti joukkueen rynnistyksen voittoon.

Puolalaisvahdin kädestä löydettiin ottelun jälkeisissä tutkimuksissa murtuma ja miehen arvioidaan olevan sivussa kentiltä kuutisen viikkoa, kertoo Sky Sports.

Boruc oli ennen kahta edellistä peliä päästänyt vain viisi maalia 11 otteluun. Boruc teki toissa viikonlopun Arsenal-pelissä pahan virheen 0-2-tappiossa ja nyt mies päästi kauden kahdeksannen osumansa.

Borucin tilalle nousi Paulo Gazzaniga, joka taipui jo kahdesti Chelsea-ottelun viimeisen puolen tunnin aikana. Ensimmäinen takaisku tuli vain neljä minuuttia Borucin vaihdon myötä.

Southampton on tappionsa myötä sarjassa yhä seitsemäs tasaisessa ylemmässä keskikastissa.