Tottenham-luotsi haluaa eurosankarinsa siirtävän maalinsa myös Valioliigaan: ”Suuri noste pelaajalle”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin manageri Andre Villas-Boas toivoo, että seuralle Eurooppa-liigan ottelussa torstaina hattutempun 4-1-voitossa Anzhi Makhackalasta ampunut Roberto Soldado pystyisi siirtämään maalinsa myös Valioliigaan.

Suurella siirtosummalla ja suurin odotuksin Valenciasta kesällä seuraan siirtynyt espanjalainen on ampunut Valioliigassa neljä maalia, joista vain yksi on pelitilannemaali ja kolme rangaistuspotkua.

– Oli erittäin tärkeää saada hänet takaisin maalintekijöiden kirjoihin. Tästä tulee hänelle suuri noste. Hän on ollut ammattimainen ja ansaitsee kunnioituksen, Villas-Boas kommentoi Sky Sportsille.

– En usko, että hän on hukannut itseluottamuksensa. Hyökkääjänä pitää olla vain itsepintainen ja käyttää saamasi paikat. Hänen viimeinen kosketuksensa on pettänyt viime aikoina.

Tottenham voitti Eurooppa-liigan lohkonsa edeten pudotuspeleihin. Joukkue jatkaa Valioliiga-pelejään viikonloppuna Liverpoolia vastaan kotikentällään sunnuntaina.

Villas-Boas saattaa pudottaa Soldadon penkille ja antaa kärjessä mahdollisuuden viime viikonlopun tapaan Jermain Defoelle.