Celtic-luotsi haluaa hyökkääjänsä päättävän – ”Se määrittelee loppukuun”

© Kuva: Getty Images

Celticin manageri Neil Lennon toivoo, että joukkueen hyökkääjä Georgios Samaras antaisi pian vastauksen sopimusneuvotteluissa. Näin Lennon pääsisi tekemään kauppaa tammikuun siirtoikkunassa.

Samarasin perässä on Daily Record -lehden mukaan useita seuroja, kuten La Ligan jätti Atletico Madrid ja turkkilainen Trabzonspor. Tähän mennessä kreikkalainen ei ole antanut luotsilleen vielä selvää vastausta tulevaisuudestaan.

– Se määrittelee sen, miten loppukuukausi sujuu. Georgiosilla on ollut mahdollisuus mennä kotiin Kreikkaan, tyhjentää päänsä ja tehdä päätös, Lennon sanoo lehdelle ja sanoo kiinnostusta riittävän pelaajaa kohtaan.

Celticin uskotaan olevan tammikuussa hyökkääjäkaupoilla. Ryhmään on yhdistetty muun muassa Strömsgodsetin Stefan Johansen.

– Olemme olleet keskusteluissa Johansenin seuran ja hänen edustajiensa kanssa. Toivomme, että jotain selviää seuraavan parin päivän sisään.

– Emme ole tehneet tarjousta yhdestäkään hyökkääjästä, ja paljon riippuu siitä, mitä Joe Ledleylle ja Samarasille tapahtuu.

Tunnustusta Pukille

Celtic jatkoi sunnuntaina pelejään Turkissa pelattavassa harjoitusturnauksessa. Galatasaray kaatoi glasgow´laiset finaalissa rangaistuspotkukisan jälkeen.

Lennon muisti kehua paitsi tunnelmaa myös joukkuettaan. Tunnustuksen sai myös Teemu Pukki, joka osui torstaina maalipuiden väliin turnauksen ensimmäisessä pelissä.

– Jotkut nuorista pelaajista onnistuivat erittäin hyvin, Lennon aloitti.

– Olin myös hyvin tyytyväinen vanhempiin, sillä James Forrest, Amido Balde, Nir Biton, Derk Boerrigter ja Teemu Pukki pelasivat kaikki hienot pelit.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.